Minne menet varhaiskasvatus? -Webinaarit

ReunamoEdun, Helsingin yliopiston ja Kirkkohallituksen yhteistyössä järjestämä dialogisarja, tarjoaa varhaiskasvatuksen kehittämisestä kiinnostuneille mahdollisuuden kuulla asiantuntijoita, käydä rakentavaa keskustelua ja lisätä ymmärrystä siitä, miten lapsen yhdenvertaisuutta, tahdonvapautta ja omannäköiseen elämään kasvamista voidaan vahvistaa. Dialogisarja on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu ReunamoEdun verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s